Pages

Sunday, June 16, 2013

Biskut Raya tahun ni.



Biskut raya biskut raya... tahun ni macam tahun l3pas... buka oder untuk kawan2 jugak... buat untuk kawan2 sahaja... tak ambil banyak sangat..
Macam biasa lah biskut Tart Nenas, Snow Almond, Semperit, Almond London, Cokekat Truffle dan terbaru Snow Oat...
Harap sempatlah nak buat dan oder pun harap tak banyak sangat sedang2 ja... sekurang2 sempatlah bernafas jugak. Hehe...

Plan bulan puasa ingat nak letak crepe durian dekat pasar ramadhan, dan beberaoa jenis kek yang lain... emm ada ker peminat durian crepe ni... hope adalah yer... insyaallah ada rezeki tak kemana....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...