Pages

Sunday, June 16, 2013

Lagi oder dari Unic 2 biji Snow Cheese Cake


Mula2 oder sebiji... pastu masa kek dah sampai rumah dia... dianak oder pulak lagi sebiji....
masatu barang ada yang tak ckup.... suruh en hubby pi kulim beli sat.... huhu sib baik kulim kedai buka


Biskut Raya tahun ni.



Biskut raya biskut raya... tahun ni macam tahun l3pas... buka oder untuk kawan2 jugak... buat untuk kawan2 sahaja... tak ambil banyak sangat..
Macam biasa lah biskut Tart Nenas, Snow Almond, Semperit, Almond London, Cokekat Truffle dan terbaru Snow Oat...
Harap sempatlah nak buat dan oder pun harap tak banyak sangat sedang2 ja... sekurang2 sempatlah bernafas jugak. Hehe...

Plan bulan puasa ingat nak letak crepe durian dekat pasar ramadhan, dan beberaoa jenis kek yang lain... emm ada ker peminat durian crepe ni... hope adalah yer... insyaallah ada rezeki tak kemana....

Friday, June 14, 2013

Wednesday, June 5, 2013

warna warni...

Oder dari Kak Ngah dan Husna...
kek Cokelat moist dan Ice Cream oreo trio hahah strawberry blueberry dan kiwi... oder dari chek na.. memang terlampau ni..m



Oder Dari Kak Adibah

Untuk birthday susmi tercinta... tq kak dib...


Musim orang oder icecream cheese blueberry...
mai mai 

Monday, June 3, 2013

Aiskrim Cheese Blueberry


Oder dari Nordin..31.05.2013 tapi tuannya bercuti hari ni... so kami kat opis ni lah yang paraid... tuan but kek yang over makan.. heheh maklumlah nak tengok sendiri hasil kejadiannya...  memnag cheese sangat kek ni.. boleh di kategorikan Aiskrim Cheese.. sebab dia baru keluar peti ais.. sejuk macam aiskrim.. yum yumm...




dan sebiji lagi oder dari kak Sarah.. tq yer.. 01.06.2013



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...