Pages

Thursday, May 30, 2013

Kek Kahwin oder dari Kak Wan











Monday, May 27, 2013

Oder Dari Kak Ima


TQ sis repeat oder lagi...Selamat Hari Ulang Tahun Perkahwinan... yg ke? Tak tanya lahbpulak... Esok 28 Mei... sama birthday dengan Rayyan Kecil ku..
apapun moga berbahagia selalu... 

Thursday, May 23, 2013

Slice Cake Strawberry



Happy Birthday Alia

Oder dari Kak Z sempena birthday anak bongsu dia Nur Alia yang ke 9 tahun... moga panjang umur dimurahkan rezeki.. jadi anak yang solehah





Wednesday, May 22, 2013

Selamat Hari Cikgu

Snow Cheese untuk cikgu yang mengajar anakku Dina Zahra... terima kasih cikgu...

Sunday, May 19, 2013

Kek Kukus Istimewa

Lai lai lai jom nikmati Kek Kukus Istimewa... 5 resipi yang mengiyorkan... 5 rasa yang enak.. pasti sekali cuba nak lagi... pek kecil comel dan murah
Kek Peanut Butter, Kek Lumut, Kek Red Velvet, Tiramisu don Cokelat Moist

Kek Cokelat Moist

Kek Lumut (rasa pandan)

Tiramisu

peanut Butter

Red Vekvet Kukus



resipi istimewa dari Bzee Bakery

Repeat Oder dari Unic

Tq Unic dari Taman Ilmu. tak jemu repeat oder dari SC.. tq katanya sedap kek Snow Cheese Nih... huhu memang pun.. kerana kek nilah yang membuatkan SC teringin nak pi belajar buat kek... tq yer Unic..



Wednesday, May 15, 2013

Kek Cokelat Moist Mini Pack Oder dari Sarawak

Amboi jauhnya kek ni pergi nanti naik flight lagi dibawa pulang orang Sarawak... Terima kasih Puan Zuraidah sudi oder... sebenarnya dia beli kek ni kat chiller yang ada diletak kat hotel... pastu dia terus nak oder nak bawak balik Sarawak.... hari ni siapkan 4 pack KCM dulu esok ada lagi dia nak oder Kek Red Velvet pula... zie buat dalam pack mini.. senang nak fly. hehehe TQ Puan


Friday, May 10, 2013

Brownies Layer Cheese

Macam2 tajuk brownies ni kan... ni tajuk yang ai bagi... ok jugak resipi ni... mula makan rasa kombinasi yang pelik, bila dah disejukkan, dan keluarkan sebentar dari peti.. emm nyaman dan sedap dimakan.... kawan kawan kata ok dan sedap... cuma ai ja belum serasi dengan brownies ni... hahaha  emm boleh buat lagi dan menikmati keenakan rasa cokelat dan cheese ni...

Monday, May 6, 2013

Semuanya mini

Projek kiosk hotel lagi... Red Velvet, Tiramisu Snow Cheese dan Cokelat Moist...

Thursday, May 2, 2013

Oder Hari ini 2 Mei dari Kak Wan dan Diana

Snow Cheese Cake

Kek span 2 layer filling cheese dan di taburi cheesedale
7"  


Tiramisu Cake



Kek span dengan lady fingger tiramisu 
dan cream cheese dan berpagar 
10" 

Kek Cokelat Moist oder Dari Kak Su

Kek Cokelat Moist repeat oder dari kak su
Birthday Alissa Zahra yg Ke 3 tahun...


RM 40.00
1.8 kg
8"

Snow Cheese Cake Oder Dari Unic

Terima Kasih Unic Repeat oder dengan SC.. 


RM 50.00


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...