Pages

Thursday, March 28, 2013

Oder Dari Dayah dan Kak Zack


Dan Snow Cheese Cake oder dari kak Zack, untuk majlis merisik anak sulungnya... alhamdulillah dah nak bermenantu dia... 1 biji untuk rombongan dan 1 biji lagi untuk makan2 kat rumah dia...tq kak..


Dapat panggilan dari Dayah, dia nak oder kek dalam balang, alahai nape tak cakap awai2 kak tak dak stok botol banyak... so tukaq plan buat mini red velvet ja... untuk beydak mak dan MIL dia... mini pack  ni 1 adunan dapat 4 pack... oklah jugak tak payah potong dah kalau nak bagi kat orang kan?
tq Dayah



Crepe Orio 5 Pack dan Blueberry 4 pack oder dari Tasya Tq.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...